Værdisæt

Vi brænder for at gøre en forskel for vores samfund. Vi ønsker med vores nyskabende tilgang på det tekniske såvel som det menneskelige plan, at sætte et markant og positivt fingeraftryk på det Danske samfund og bygge anlægsbranchen.

Vi ønsker at gøre det umulige muligt. Vi ønsker at vise, at man godt kan finde balancen mellem at skabe højproduktive, skræddersyede kvalitetsløsninger samtidig med at dette er en god investering.

Ikke mindst ønsker vi at vise at det er muligt at skabe et arbejdsmiljø hvor arbejdet bliver udført af mennesker med oprigtig entusiasme, arbejdsglæde til deres job og medmennesker.

​Mission:

Holbøl A/S har som hovedmål altid at levere og udføre højproduktive og skræddersyede løsninger af højeste kvalitet.

Vision:

​Vi vil være den fortrukne samarbejdspartner indenfor anlæg.​

  • Kvalitet er en meget central værdi for os. Virksomheden er bygget op omkring kvalitet. Dette gælder i alle processer af vores arbejde såvel som i vores omgang med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vores mål er, at yde højproduktive skræddersyede kvalitetsløsninger og derved sikre kunden den bedste investering.

  • ·​Loyalitet udadtil skabes blandt andet ved, at vi er loyale indadtil. Vi er alle dedikeret til at skabe et trygt, loyalt, begejstret og engageret arbejdsmiljø, hvor vores samvittighedsfulde og trofaste medarbejdere føler sig værdsat, trygge og som en del af noget større. Dette er grundstoffet og dette er med til at tegne et oprigtigt billede af virksomheden udadtil og ikke mindst sikre, at vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere får samme loyale og gode behandling hver eneste gang.


  • ·​Troværdighed og ansvarlighed - både i og uden for huset. Vi er kendt for, at der er fuld sammenhæng mellem handling og ord. Vores kunder vælger os, fordi de kan stole på os, og fordi vi alle står 100% inde for det vi laver – hos Holbøll A/S er en aftale er en aftale.​

  • ​  Stolthed er en følelse man får, når man har udført et godt stykke arbejde og har gjort en mærkbar forskel for samfund og for hinanden. Holbøll A/S består af et team med stor stolthed. Dette skyldes i særdeleshed at vores kunder fortæller os, at vi godt kan tillade os at være stolte over de resultater vi laver.

  • ·​Udfordringer er en naturlig del af vores hverdag - et drive som holder os sultne efter mere - og i konstant udvikling. Vi elsker forandringer og opdage nye måder at gøre tingene på. Udfordringer er for os blot opgaver, der skal løses – vi er en løsningsorienteret samarbejdspartner og vi finder altid de bedste løsninger.

  • ·​Nyskabende tænkning er en af vores store styrker. Derfor er vores kunder sikret uanset opgavens udfordringer eller dets omfang. Vi finder altid en løsning som lever op til de forventninger vores kunder har -også selvom vores løsninger af og til kan være utraditionelle, nyskabende og vanebrydende.

Firma

​Holbøll A/S​

​CVR:18296675​

Adresse

LOV ENGHAVEVEJ 26​

4700 NÆSTVED

Kontakt