Om Holbøll A/S​

​​Entreprenørfirmaet Holbøll A/S blev efter

2. Verdenskrig grundlagt af Carl Holbøll, som Sydsjællands Traktorkompagni.

I 1970 skiftede firmaet navn til C. Holbøll & Sønner A/S, da sønnerne Knud og Ole førte virksomheden videre. 

Som et led af en naturlig videreudvikling skifter firmaet navn i starten af 2017 til Holbøll A/S. I dag er det tredje generation i skikkelse af Carl-Ole Holbøll som har sat sig i direktørstolen. 

Holbøll A/S udfører kvalitetsarbejde inden for jord, beton, kloak og belægning til såvel private som offentlige bygherrer på Sjælland og Øerne. 

Vores succes bygger på vores evne til at tilpasse os de nye udfordringer og forandringer, som markedet hele tiden skaber. Vi er derfor i stand til både at levere helt traditionelle løsninger til tiden og til aftalt pris, og at ”tænke ud af boksen” og finde frem til innovative og skræddersyede løsninger.​

​​Holbøll A/S er en stærk økonomisk virksomhed som omsætter for ca. 200 mio. kr. årligt. Firmaet beskæftiger i dag godt 100 medarbejdere og råder over egen maskinenpark samt eget maskinværksted.

”Jeg ser det som firmaets vigtigste opgave at skabe værdi, kvalitet og langsigtede kunderelationer”, siger direktør Carl-Ole Holbøll. ”Vores mangeårige erfaring kombineret med udvikling og nyskabende tænkning skaber et godt afsæt for at yde en fantastisk service, en kvalificeret rådgivning og et højt kvalitetsniveau på de udførte opgaver".​

Firma

​Holbøll A/S​

​CVR:18296675​

Adresse

LOV ENGHAVEVEJ 26​

4700 NÆSTVED

Kontakt